Pretty Paws & World Animal Protection

Bij Pretty Paws willen wij een blijvende positieve impact achterlaten op de wereld. Daarom hebben wij er als onderneming voor gekozen om actief samenwerkingen op te starten met goede doelen. Na een fijne kennismaking met World Animal Protection hebben wij ervoor gekozen om deze prachtige organisatie te helpen. Pretty Paws doneert per April 2021 maandelijks 10% van de gemaakte winst aan deze organisatie. Wij zouden het allemaal bijzonder doceëren wanneer ook jullie een steentje bijdragen. My kunnen het niet alleen!

Strijd samen met ons voor een prachtige wereld vrij van dierenleed!

~ Światowa Ochrona Zwierząt

Światowa ochrona zwierząt

Wereldwijd dieren beschermen. Dat is wat wij doen. Samen met onze supporters en donateurs beschermen we dieren, wereldwijd. Wij hebben een prachtige samenwerking met Pretty Paws en daar zijn wij dankbaar voor. Al meer dan 50 jaar werken we aan beter dierenwelzijn voor dieren in de veehouderij en dieren in het wild. Dat doen we door middel van campagnes en het maken van afspraken met bedrijven (zoals Pretty Paws) en overheden. We inspieren mensen om de wereld een betere plek te maken voor dieren. Pomoc je ons mee?

Leer Meer
  • Przezroczystość

    Wereldwijd voorkomen wij dierenleed!

  • Liefde & Passie

    Dag in dag uit zijn wij actief voor dieren. Met liefde & passie!

  • Samen

    Samen sta je sterk, en sterk staan wij voor alle dieren!

"Najprostsze uczynki życzliwości są zdecydowanie potężniejsze niż tysiąc głów w modlitwie."

~ Mahatma Gandhi

Of het nu gaat om dieren in de veehouderij, of dieren die in het wild leven: elk dier telt. Daarom zetten we ons samen met onze zwolenters elke dag in om dieren te helpen. Al meer dan 50 jaar. De resultaten liegen er niet om. We vaccineren honden tegen hondsdolheid, helpen dieren in de veehouderij en stoppen de handel in wilde dieren.

~ Światowy Fundusz Ochrony Zwierząt

Pretty Paws & World Animal Protection samen voor dieren