Pretty Paws & World Animal Protection

Bij Pretty Paws willen wij een blijvende positieve impact achterlaten op de wereld. Daarom hebben wij er als onderneming voor gekozen om actief samenwerkingen op te starten met goede doelen. Na een fijne kennismaking met World Animal Protection hebben wij ervoor gekozen om deze prachtige organisatie te helpen. Pretty Paws doneert per April 2021 maandelijks 10% van de gemaakte winst aan deze organisatie. Wij zouden het allemaal bijzonder appreciëren wanneer ook jullie een steentje bijdragen. We kunnen het niet alleen!

Strijd samen met ons voor een prachtige wereld vrij van dierenleed!

~ World Animal Protection

World Animal Protection

Wereldwijd dieren beschermen. Dat is wat wij doen. Samen met onze supporters en donateurs beschermen we dieren, wereldwijd. Wij hebben een prachtige samenwerking met Pretty Paws en daar zijn wij dankbaar voor. Al meer dan 50 jaar werken we aan beter dierenwelzijn voor dieren in de veehouderij en dieren in het wild. Dat doen we door middel van campagnes en het maken van afspraken met bedrijven (zoals Pretty Paws) en overheden. We inspireren mensen om de wereld een betere plek te maken voor dieren. Help je ons mee?

Leer Meer
  • Transparantie

    Wereldwijd voorkomen wij dierenleed!

  • Liefde & Passie

    Dag in dag uit zijn wij actief voor dieren. Met liefde & passie!

  • Samen

    Samen sta je sterk, en sterk staan wij voor alle dieren!

“The simplest acts of kindness are by far more powerful then a thousand heads bowing in prayer.”

~Mahatma Gandhi

Of het nu gaat om dieren in de veehouderij, of dieren die in het wild leven: elk dier telt. Daarom zetten we ons samen met onze supporters elke dag in om dieren te helpen. Al meer dan 50 jaar. De resultaten liegen er niet om. We vaccineren honden tegen hondsdolheid, helpen dieren in de veehouderij en stoppen de handel in wilde dieren.

~ World Animal Protection Fund

Pretty Paws & World Animal Protection samen voor dieren